Recent Reviews

3 stars out of 138 reviews

Ben Dewyn05-11-2022

Delivery:

Food:

Zowel de pittance als de frietjes waren helemaal niet warm ????
Anoniem29-10-2022

Delivery:

Food:

Romy megroedt25-10-2022

Delivery:

Food:

we hebben veel te lang moeten wachten op ons eten
Letourneur Leo21-10-2022

Delivery:

Food:

De portie was groot genoeg en goed warm. De gevraagde kip was niet herkenbaar, het leek me meer kebabvleesjes te zijn. In het algemeen toch goed. De wachttijd was oké want ik had heel vroeg besteld. De levering was ongeveer 8 minuten later dan gevraagd.
Gert De Roost12-10-2022

Delivery:

Food:

Bijna vijf sterren, maar het slaatje was wat kaal: grotendeels enkel salade, vroeger was dat heel wat kleurrijker! Maar de merguez was niet enkel royaal bedeeld, maar ook zeer lekker; dus vier sterren.
Youssef El Mallahi30-09-2022

Delivery:

Food:

De durum trok op niets echt ranzig frieten waren niet om te eten & 2 cheesburgers zaten er zelf niet bij
Anoniem17-09-2022

Delivery:

Food:

De derde keer de laatste vier keer dat ik bestelde dat ik kreeg te horen dat de merguez op was. Doe daar eens iets aan! Het bestelde feta slaatje was een gewoon slaatje zonder feta en zonder de gebruikelijke groenten in het fetaslaatje. Melige frieten.
Anoniem07-09-2022

Delivery:

Food:

Kapsalon kebab was heel zwak !!!
Leo Letourneur24-08-2022

Delivery:

Food:

Schandalig dat het eten geleverd werd 5 u en 20 min na de bestelling en dan nog niet volgens de gevraagde menu. Voor mensen die gesteld zijn op etensuren onaanvaardbaar. Het is de eerste en laatste keer dat ik daar iets bestel. Totaal klantonvriendelijk!
Nathalie Van den Bergh19-08-2022

Delivery:

Food:

Eten besteld om 18u, gevraagd voor bezorging tegen 19u45, uiteindelijk was het 20u35 voordat het eten arriveerde. Alles was wel warm & lekker toen het aankwam. Waarom mensen een tijdstip laten kiezen als je je er absoluut niet aan kan houden?

Powered By:

Address

Reet Grillhouse
Rumst
Pierstraat 279
2840  Rumst
Tel.: 0488702778